ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Φίλες και Φίλοι,

Σάς καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος “Η Άρτεμις”. Εδώ θα μπορείτε με ευκολία να παρακολουθείτε όλα τα νέα σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος καθώς και τις δράσεις και τα αθλητικά δρώμενα που οργανώνονται με την πρωτοβουλία και συμβολή του Δήμου.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου αποτελεί τον πιο ζωτικό πυρήνα των πόλεών μας διότι αντικείμενό του είναι ο Αθλητισμός και η Νέα Γενιά. Συναισθανόμενοι τις ευθύνες που ενέχει η ενασχόληση με αυτούς τους τομείς, βασικό μας μέλημα αποτελεί να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε δημότη να αθλείται με αξιοπρεπείς συνθήκες στις δημοτικές εγκαταστάσεις και ο μαζικός αθλητισμός να αποκτήσει το νόημα που οφείλει να έχει έχοντας αποδέκτη τον κάθε αθλούμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Με όραμα και με μεράκι έχουμε σκοπό να φέρουμε αυτές τις αξίες στο προσκήνιο και παράλληλα να αναδείξουμε τις πόλεις μας σε εστίες αθλητικού τουρισμού, αφενός προσελκύοντας μεγάλα αθλητικά γεγονότα και αφετέρου δημιουργώντας τοπικά αθλητικά γεγονότα – ”θεσμούς” που θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των αθλούμενων των ευρύτερων περιοχών.

Ο Δήμος μας έχει τα εφόδια να αναπτύξει την οικονομία του μέσω του Αθλητισμού αρκεί όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια. Για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα!

ΠΑΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: ΤΣΕΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΠΑΤΩΝ: ΝΙΑΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: ΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΕΛΗ: ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΤΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ